Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś przedstawię Wam bardzo szybki i smaczny przepis na surówkę z czerwonej kapusty z dodatkiem słodkiego jabłka oraz żurawiny. Chrupiąca, słodka i bardzo smaczna surówka, która będzie idealnym dodatkiem do np. wielkanocnego obiadu.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12831
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4580
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10392
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5990
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5314
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12831
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4580
Składniki
Wszystkie składniki przekładamy do miski, dodajemy oliwę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy o pozostawiamy w lodówce na około 10 minut aby składniki się przegryzły.