Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest przepyszna,nawet jest szybka do zrobienia.Nadaje się na Wigilię i Bożego Narodzenia.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11063
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13315
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5080
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11063
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5407
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13315
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5080
Składniki
Ugotowane buraki obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.Obrane cebule i ogórki konserwowe kroimy w kostkę.Jabłko obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.Do salaterki wrzucamy czerwone buraki,cebule,ogórki,jabłko i mieszamy.Dodajemy majonez,śmietanę oraz przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy.