Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest przepyszna,nawet jest szybka do zrobienia.Nadaje się na Wigilię i Bożego Narodzenia.
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 74
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 636
Polecam.
Odsłon: 135
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 74
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 636
Składniki
Ugotowane buraki obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.Obrane cebule i ogórki konserwowe kroimy w kostkę.Jabłko obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.Do salaterki wrzucamy czerwone buraki,cebule,ogórki,jabłko i mieszamy.Dodajemy majonez,śmietanę oraz przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.Dokładnie mieszamy.