Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie warzyw z jeżynami i dressingiem ziołowo musztardowym pozytywnie nas zaskoczyło. Surówkę polecamy do grillowanych mięs lub pieczonych.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 23
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2811
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4171
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 23
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2811
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4171
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy. Rzodkiewki kroimy na plasterki. Ogórek kroimy na pół plasterki. Cebulę kroimy w piórka. Warzywa mieszamy z jeżynami i dressingiem musztardowym. Surówkę schładzamy przez 30 min.