Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie warzyw z jeżynami i dressingiem ziołowo musztardowym pozytywnie nas zaskoczyło. Surówkę polecamy do grillowanych mięs lub pieczonych.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Sałatę szatkujemy. Pomidorki kroimy. Rzodkiewki kroimy na plasterki. Ogórek kroimy na pół plasterki. Cebulę kroimy w piórka. Warzywa mieszamy z jeżynami i dressingiem musztardowym. Surówkę schładzamy przez 30 min.