Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i szybka surówka do obiadu .
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6099
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12969
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4712
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10559
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6099
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5339
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12969
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4712
Składniki
Wykonanie: Kalarepkę obrać, pokroić w talarki, wrzucić do wrzącej wody na 5 minut. Następnie przelać na sicie zimną wodą i odstawić. Ogórka, jabłka obrać, pokroić w kostkę i wymieszać z kalarepką. Składniki na sos zmiksować, polać surówkę, posypać szczypiorkiem i schłodzić w lodówce.