Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka z kalarepy idealnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu. Niesamowicie smaczna. Do jej przygotowania będziecie potrzebowali zaledwie kilku prostych składników. Zobaczcie, jakie to proste!
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Mój z przepisami jak pani i domu że słowa po prostu nasze przygotowanie się...
Odsłon: 16
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7072
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30652
Składniki
Kalarepę myjemy, obieramy i kroimy w słupki. Cebulę obieramy i siekamy w drobną kosteczkę. Koperek płuczemy i szatkujemy. Składniki przekładamy do miski, dodajemy ocet, odrobinę cukru i przyprawy. Wszystko razem mieszamy.
Orzeszki prażymy na suchej patelni przez 2-3 minuty do momentu, aż się zarumienią. Prażonymi orzeszkami posypujemy surówkę.
Przed podaniem surówkę z kalarepy chłodzimy w lodówce.