Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i smaczne połączenie trzech składników: kalarepy, rzodkiewek i jabłka plus sok z cytryny i cukier i pyszna surówka gotowa.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 154
Składniki
Rzodkiewki dokładnie oczyszczamy lub obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej lub kroimy w cienkie plasterki. Kalarepę i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach i skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy cukru do smaku, mieszamy i odstawiamy na kwadrans. Do surówki możemy dodać odrobinę oliwy.