Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka w przygotowaniu, z tanich produktów i - przede wszystkim - pyszna surówka. Polecam:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10668
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6152
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13036
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4781
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10668
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6152
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13036
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4781
Składniki
Marchew i kalarepę obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Por oczyszczamy i drobno kroimy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, dodajemy olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Mieszamy. Dobrze jest surówkę przygotować nieco wcześniej i odstawić na 20-30 min by warzywa puściły sok:)