Prosto, świeżo i smacznie.
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik na herbatnikach.
Odsłon: 13957
Moja ulubiona babka. Jest wilgotna, pachnie cytryną czyli jest dokładnie taka...
Odsłon: 696583
Przepis na tę babkę pochodzi ze starego zeszytu mojej mamy. Babka jest pyszna...
Odsłon: 1677
Faszerowane jajka to łatwy i prosty sposób na pyszne świąteczne śniadanie wie...
Odsłon: 209
Prosta babka marchewkowa, puszysta, wilgotna i delikatna. Dodamy do niej odro...
Odsłon: 189
Czym różni się wielkanocny barszcz biały z kiełbasą i jajkami od żurku z taki...
Odsłon: 7145
Składniki
Kalarepę najlepiej poszatkować na mandolinie w julienne, czyli na zapałkę. Do tego łycha pesto i sól i cytryna do smaku. Gotowe.
Smacznego :)