Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przygotowania nie potrzebujesz wielu składników, a dodatek oleju lnianego podwyższa wartość odżywczą. Sprawdź przepis!
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 133
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1247
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 75
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 133
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1247
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 75
Składniki
Kapustę pekińską umyj pod bieżącą wodą, osusz, a następnie poszatkuj w cienkie paski. Przełóż do dużej miski i dodaj rukolę. Pomidory pokrój w plasterki, a następnie jeszcze na pół. Cebulę posiekaj dość drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego i pokrój w cienkie paski. Ogórek posiekaj w plasterki, nie trzeba go obierać. Dodaj wszystkie składniki do miski, zamieszaj.
Połącz olej lniany z musztardą i solą. Dodaj do sałatki. Posiekaj teraz szczypior i połącz całość.
Tuż przed podaniem dopraw świeżo mielonym pieprzem.