Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przygotowania nie potrzebujesz wielu składników, a dodatek oleju lnianego podwyższa wartość odżywczą. Sprawdź przepis!
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 135
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104487
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9023
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 135
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104487
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 330
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9023
Składniki
Kapustę pekińską umyj pod bieżącą wodą, osusz, a następnie poszatkuj w cienkie paski. Przełóż do dużej miski i dodaj rukolę. Pomidory pokrój w plasterki, a następnie jeszcze na pół. Cebulę posiekaj dość drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego i pokrój w cienkie paski. Ogórek posiekaj w plasterki, nie trzeba go obierać. Dodaj wszystkie składniki do miski, zamieszaj.
Połącz olej lniany z musztardą i solą. Dodaj do sałatki. Posiekaj teraz szczypior i połącz całość.
Tuż przed podaniem dopraw świeżo mielonym pieprzem.