Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przygotowania nie potrzebujesz wielu składników, a dodatek oleju lnianego podwyższa wartość odżywczą. Sprawdź przepis!
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2560
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20029
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 533
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 632
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7066
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2560
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20029
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 533
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 632
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7066
Składniki
Kapustę pekińską umyj pod bieżącą wodą, osusz, a następnie poszatkuj w cienkie paski. Przełóż do dużej miski i dodaj rukolę. Pomidory pokrój w plasterki, a następnie jeszcze na pół. Cebulę posiekaj dość drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego i pokrój w cienkie paski. Ogórek posiekaj w plasterki, nie trzeba go obierać. Dodaj wszystkie składniki do miski, zamieszaj.
Połącz olej lniany z musztardą i solą. Dodaj do sałatki. Posiekaj teraz szczypior i połącz całość.
Tuż przed podaniem dopraw świeżo mielonym pieprzem.