Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapustą pekińską jest orzeźwiająca, smaczna i chrupka. Do jej przygotowania nie potrzebujesz wielu składników, a dodatek oleju lnianego podwyższa wartość odżywczą. Sprawdź przepis!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 33
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3531
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 33
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3531
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 118
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 845
Składniki
Kapustę pekińską umyj pod bieżącą wodą, osusz, a następnie poszatkuj w cienkie paski. Przełóż do dużej miski i dodaj rukolę. Pomidory pokrój w plasterki, a następnie jeszcze na pół. Cebulę posiekaj dość drobno. Z papryki pozbądź się gniazda nasiennego i pokrój w cienkie paski. Ogórek posiekaj w plasterki, nie trzeba go obierać. Dodaj wszystkie składniki do miski, zamieszaj.
Połącz olej lniany z musztardą i solą. Dodaj do sałatki. Posiekaj teraz szczypior i połącz całość.
Tuż przed podaniem dopraw świeżo mielonym pieprzem.