Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, szybka i prosta w przygotowaniu surówka. Zrobisz ją w kilka chwil , a na pewno swoim smakiem zaskoczy domowników.
nóż, deska do krojenia, tarka, miska szklana, miska do przygotowania sosu , łyżka,,
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 134
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1249
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 75
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 134
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1249
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 75
Składniki
Kapustę oczyścić , drobno poszatkować. Marchewkę i jabłka obrać, z jabłek usunąć gniazda nasienne, następnie jabłka i marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach , jabłka skropić sokiem z cytryny. Pora oczyścić opłukać i pokroić w półplasterki . Wszystkie składniki włożyć do szklanej miski dodać ocet i cukier do smaku oraz posiekaną natkę pietruszki wymieszać. Składniki sosu wymieszać do połączenia i wlać do surówki , ponownie wymieszać. Gotową surówkę oprószyć posiekaną cebulką zieloną. Smacznego
Surówka gotowa do podania.
Przygotowanie składników.
Przygotowanie sosu,