Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z kapusty czerwonej możemy przygotować jako dodatek do dania głównego, na świąteczny obiad. Szybkie, proste przygotowanie, idealnie pasuje do każdego mięsa.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6021
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3397
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17794
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 97
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3146
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną konserwę w słoikach ala mortadela...
Odsłon: 6021
Cześć :-) Dzisiaj podrzucam pyszne krążki paprykowe z mięsem mielonym, jeżeli...
Odsłon: 3397
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17794
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 97
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 3146
Składniki
1.Jabłka obieram z nasion, marchew obieram, kapustę kroje na mniejsze kawałki. Warzywa blenduję blenderem. 2. Do warzyw dodaję sok z cytryny, jogurt, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam. 3. Surówka gotowa jako dodatek do mięsa. 4. Smacznego