Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówkę z kapusty czerwonej możemy przygotować jako dodatek do dania głównego, na świąteczny obiad. Szybkie, proste przygotowanie, idealnie pasuje do każdego mięsa.
 
         
         
         
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17472
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6674
 
            Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 17472
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6674
 
         
         
                Składniki
1.Jabłka obieram z nasion, marchew obieram, kapustę kroje na mniejsze kawałki. Warzywa blenduję blenderem. 2. Do warzyw dodaję sok z cytryny, jogurt, wsypuję sól oraz pieprz. Wszystko dokładnie mieszam. 3. Surówka gotowa jako dodatek do mięsa. 4. Smacznego