Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna surówka z kapusty kiszonej. Przygotujesz ją zaledwie w kilkanaście minut, wystarczy pokroić warzywa , doprawić i wymieszać. Surówkę polecam jako dodatek obiadowy do ryby, drobiu , żeberek czy innego gatunku mięsa. Polecam
miska, deska do krojenia, nóż, łyżka, tarka,
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 42
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1133
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35041
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 42
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1133
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35041
Składniki
Kapustę przełożyć do większej miski, można drobniej pokroić jeżeli jest taka potrzeba. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych , umyć , osuszyć i pokroić w kostkę, rzodkiewki oraz białą rzepę pokroić w pół plasterki , cebulę po obraniu pokroić w drobną kostkę , jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Wszystkie składniki dodać do kapusty , doprawić do smaku pieprzem i solą, opcjonalnie szczyptą cukru dodać oliwę i wymieszać do połączenia składników. Smacznego
Gotowa surówka do podania.