Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta i łatwa w przygotowaniu surówka której przygotowanie potrwa kilkanaście minut. Surówka bardzo smaczna. Polecam
nóż tarka, miska, łyżka,
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 380
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 157
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 78
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 380
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 157
Pyszny, wegański obiad z chrupiącym tofu, warzywami i grzybami. Starte na tar...
Odsłon: 78
Składniki
Kapustę jeżeli jest mocno kwaśna opłukać ( można trochę posiekać ), przełożyć do miski. Marchewkę i jabłko po obraniu zetrzeć na tarce o dużych oczkach, rzodkiewkę opłukać , osuszyć i również zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Koperek posiekać odłożyć łyżeczkę do oprószenia surówki. Wszystkie składniki dodać do kapusty , dodać oliwę według uznania oraz cukier do smaku, sól i pieprz mielony. Całość wymieszać do połączenia składników. Oprószyć odłożonym posiekanym koperkiem. Smacznego.
Przygotowanie składników.
Surówka gotowa do podania.