Do góry

Sałatki Przepis na:

surowka z kapusty pekinskiej

surowka z kapusty pekinskiej

Autor:

Przepisów i artykułów: 176 Ocena: 3092

Dodano:

Odsłon: 19171

bardo dobre i zdrowe. Bomba vit C.

Składniki

  • Kapusta pekinska 1 szt.
  • papryka żółta 1 szt.
  • szczypioek 1 peczek lub cebulka zielona 1 peczek
  • Jogurt naturalny grecki 0,5 l
  • pieprz czarny, sol
5-6 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapuste rozdzielic, dokladnie umyc, osuszyc , pokroic na piorka (poprzecznie); szczypiorek umyc i drobno posiekac, papryke oczyscic i drobno pokroic. Dodac przyprawy i jogurt, dokladnie wymieszac i odstawic do lodowki na min. 1 godzine. Mozna jesc takze nastepnego dnia. Bardzo smaczne i zdrowe. Polecam.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń