Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka do obiadu.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
Kapustę pekińską pokroić w paski.
Marchewki i jabłko zetrzeć na tarce o dużych oczkach.
Z ogórka zdjąć skórę i pokroić wpół plasterki.
Cebulę czerwoną pokroić w piórka.
Natkę pietruszki drobno pokroić.
Wszystkie pokrojone składniki połączyć z kapustą pekińska.
Teraz dodajemy przyprawy:sól ,cukier,pieprz.
Przygotować sos sałatkowy według przepisu na opakowaniu.
Pokrojone składniki dokładnie ze sobą połączyć.
Na koniec sałatkę posypać szczypiorkiem.
Sałatkę odstawić do lodówki na 30 minut.