Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, chrupiąca i soczysta surówka obiadowa z dodatkiem jabłka i marchewki.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2748
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1275
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 731
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 79
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2748
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1275
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 731
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 79
Składniki
Kapustę pekińską drobno pokroić, obraną marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a obrane jabłko na tarce o grubych oczkach.
Wymieszać składniki na dressing.
Umieścić w misce kapustę, marchew, jabłko i natkę pietruszki, polać dressingiem i wymieszać. W razie potrzeby można dosolić surówkę.