Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1243
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 519
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1333
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1243
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 519
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1333
Składniki
Kapustę pekińską pokroić na drobno. Cebulę,ogórki i jabłko pokroić w kostkę,paprykę w paseczki a marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać dodając majonez i doprawiając solą i pieprzem.Odstawić na ok godzinę do"przegryzienia" smaków.Smacznego:)