Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, prosty sposób na przygotowanie surówki do dania mięsnego. Surówka z kapusty z dodatkiem jabłka i cebulki, które podkreślają walory smakowe.
Prosty , szybki i smaczny deserek , który przygotujecie w kilka minut. Polecam
Odsłon: 57
Prosty , szybki i smaczny deserek , który przygotujecie w kilka minut. Polecam
Odsłon: 57
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję. Kapustę oraz jabłko ze skórką, bez gniazda nasiennego, ścieram na tarce o dużych oczkach. 2. Do warzyw dodaję kukurydzę odlaną z zalewy, wlewam oliwę, ocet, wsypuję cukier, sól, pieprz i dokładnie mieszam. 3. Surówka z kapusty pekińskiej podaję, jako dodatek do dania głównego. 4. Smacznego.