Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki, prosty sposób na przygotowanie surówki do dania mięsnego. Surówka z kapusty z dodatkiem jabłka i cebulki, które podkreślają walory smakowe.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10458
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336788
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4405
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423945
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10458
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336788
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4405
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423945
Składniki
1. Cebulę obieram, drobno kroję. Kapustę oraz jabłko ze skórką, bez gniazda nasiennego, ścieram na tarce o dużych oczkach. 2. Do warzyw dodaję kukurydzę odlaną z zalewy, wlewam oliwę, ocet, wsypuję cukier, sól, pieprz i dokładnie mieszam. 3. Surówka z kapusty pekińskiej podaję, jako dodatek do dania głównego. 4. Smacznego.