Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybką surówkę na bazie kapusty pekińskiej. Takie surówki mają to do siebie, że można je zrobić praktycznie ze wszystkiego ;) Oto moja kombinacja smakowa. Stanowi idealny dodatek do jesiennych i zimowych obiadów.
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3100
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10278
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 707
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3100
Przepis dnia
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 10278
Proponujemy błyskawiczny obiad dla zabieganych, czyli makaron spaghetti w pro...
Odsłon: 707
Podstawa każdej zupy i również zupa sama w sobie. Poniżej przepis na wywar z...
Odsłon: 85
Składniki
Kapustę pekińską drobno poszatkować. Warzywa myjemy. Marchewkę obieramy, ścieramy na tarce o grubych oczkach i dorzucamy do kapusty. Ogórka kroimy w półksiężyce, a rzodkiewkę w plasterki. Warzywa doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy majonez i śmietanę. Dokładnie mieszamy i odstawiamy na chwilę do lodówki. Smacznego ;)