Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka, zarówno do obiadu, jak i do skonsumowania ot tak :)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11945
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 125
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8694
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155409
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1174
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11945
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 125
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8694
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155409
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1174
Składniki
Parę liści kapusty pekińskiej (wraz z twardą częścią) pokroić w całkiem spore kawałki. Dodać pokrojoną cebulę i startego na grubych oczkach selera. Dodać rodzynki. Posolić i popieprzyć. Polać niewielką ilością oliwy, zamieszać i ... nic, tylko DELEKTOWAĆ SIĘ! Smacznego!