Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zielona surówka :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 546
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 546
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1339
Składniki
Kapustę pekińską umyć,osuszyć,pokroić,dodać szczyptę soli,wymieszać i przełożyć do miski.Odstawić na ok 20 min. Po tym czasie dodać pokrojony w cienkie półplasterki por,oliwki przekrojone na pół,koperek i oliwę.Wszystko dokładnie wymieszać.Smacznego :)