Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zielona surówka :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 174
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 174
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 210
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1298
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 514
Składniki
Kapustę pekińską umyć,osuszyć,pokroić,dodać szczyptę soli,wymieszać i przełożyć do miski.Odstawić na ok 20 min. Po tym czasie dodać pokrojony w cienkie półplasterki por,oliwki przekrojone na pół,koperek i oliwę.Wszystko dokładnie wymieszać.Smacznego :)