Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej i zielonych oliwek

Surówka z kapusty pekińskiej i zielonych oliwek

Autor:

Przepisów i artykułów: 321 Ocena: 5895

Dodano:

Odsłon: 1768

Szybka zielona surówka :)

Składniki

5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę pekińską umyć,osuszyć,pokroić,dodać szczyptę soli,wymieszać i przełożyć do miski.Odstawić na ok 20 min.
    Po tym czasie dodać pokrojony w cienkie półplasterki por,oliwki przekrojone na pół,koperek i oliwę.Wszystko dokładnie wymieszać.Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Nevermore 21 grudnia 2017 Na jasne, że szybka ... szybko też znika, a jak są oliwki, to już niebo xD

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

PysiaGotuje 21 grudnia 2017 Mimo, że nie przepadam za oliwkami, z chęcią skonsumowałabym taką suróweczkę!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń