Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zielona surówka :)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 145
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1173
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13316
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 145
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1173
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1210
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13316
Składniki
Kapustę pekińską umyć,osuszyć,pokroić,dodać szczyptę soli,wymieszać i przełożyć do miski.Odstawić na ok 20 min. Po tym czasie dodać pokrojony w cienkie półplasterki por,oliwki przekrojone na pół,koperek i oliwę.Wszystko dokładnie wymieszać.Smacznego :)