Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna surówka na jesienne obiady.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6278
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4980
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10957
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6278
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5398
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13228
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4980
Składniki
Kapustę poszatkować,ogórki pokroić w kostkę.Jabłko obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.Cebulę pokroić w kostkę.Dodać majonez oraz śmietanę i doprawić solą,pieprzem i cukrem.Dokładnie wymieszać.