Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, prosta, chrupiąca do obiadu idealna.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 113
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2192
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4034
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1424
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 113
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2192
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4034
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 54
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1424
Składniki
Por kroimy w wzdłuż na ćwiartki, a potem na paseczki. Zalewamy wrzątkiem na kilka minut, odcedzamy i polewamy obficie zimną wodą. Schłodzony por odciskamy z nadmiaru wody. Kapustę pekińską drobno szatkujemy. Pomidora kroimy w drobną kostkę. Warzywa wrzucamy do miski, dodajemy do nich koperek, śmietanę, pieprz i sól.
Wszystko dokładnie ze sobą łączymy. Podajemy do obiadu zaraz po przygotowaniu. Smacznego !!!
;-D
;-)))