Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna surówka, z dużą ilością witamin, idealna jako dodatek do dań rybnych i nie tylko.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 141
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1317
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 84
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 141
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1317
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 84
Składniki
Kroimy kapustę pekińską na drobne paski, trzemy marchew na wiórki, kroimy cebulę w kostkę. Do pokrojonej kapusty dodajemy majonez, olej, sól i pieprz do smaku, dokładnie wszystko mieszamy.
Smacznego!!!