Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty w stylu indyjskim jest najsmaczniejsza właśnie w tym okresie, kiedy w sklepach pojawia się młoda kapusta, marchewka, świeże i soczyste pomidory. Całość dopełnia smak świeżej mięty, która jest jednym z najpopularniejszych ziół w kuchni hinduskiej.
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11085
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 261
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 376
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11085
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 261
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 376
Składniki
Kapustę szatkujemy. Dodajemy do niej startą na dużych oczkach marchewkę, pokrojone w kostkę, pozbawione pestek pomidory i pokrojonego w plasterki ogórka. Fasolę odsączamy i dorzucamy do warzyw.
W miseczce łączymy wszystkie składniki na dressing. Polewamy nim surówkę i podajemy. U mnie pojawiła się w towarzystwie chlebków naan i kurczaka tandoori. Smacznego ;)