Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Curry nie tylko może być w sosie, oto propozycja surówki z tą przyprawą, niebanalna i zaskakująco dobra.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4474
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1494
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 435
Składniki
Kiszoną kapustę nie odcedzamy (woda z kapusty jest ważna by smaki dobrze się połączyły) i mieszamy z przyprawą Curry, papryką ostrą, cukrem oraz imbirem, wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na kilka godzin, a najlepiej na noc.
Na drugi dzień dodajemy startą marchew i jabłko, oraz drobno posiekaną szalotkę, oliwę, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.