Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Curry nie tylko może być w sosie, oto propozycja surówki z tą przyprawą, niebanalna i zaskakująco dobra.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 75
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 57
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 47
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 75
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Składniki
Kiszoną kapustę nie odcedzamy (woda z kapusty jest ważna by smaki dobrze się połączyły) i mieszamy z przyprawą Curry, papryką ostrą, cukrem oraz imbirem, wszystko dokładnie mieszamy i odstawiamy na kilka godzin, a najlepiej na noc.
Na drugi dzień dodajemy startą marchew i jabłko, oraz drobno posiekaną szalotkę, oliwę, doprawiamy solą i pieprzem i gotowe.