Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję najprostszą surówkę z kapusty kiszonej z marchewką, która nada się do każdego obiadu dwudaniowego czy to będzie ryba, czy mięso będzie zawsze smaczny , prostym i szybkim dodatkiem. Polecam
miska , tarka , łyżka , nóż, półmisek lub salaterka,
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2638
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 851
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 2638
Dzisiaj kotlety mielone, które przygotowujemy na wiele sposobów. Oto mój kole...
Odsłon: 851
Składniki
Kapustę kiszona jeżeli jest mocno kwaśna to przepłukać zimną wodą, drobno pokroić. Przełożyć do większej miski, dodać obrana drobno pokrojoną w kostkę cebulę czerwoną, startą na tarce o dużych oczkach obraną marchewkę. Wszystko razem wymieszać . Doprawić do smaku cukrem , pieprzem mielonym , dodać szczyptę kminku , polać olejem i ponownie wymieszać. Przełożyć na szklany półmisek i gotowe. Smacznego Rada; Do tej surówki można również zetrzeć kwaśne jabłko.
Surówka z kapusty kiszonej gotowa do podania.