Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kiszoną kapustę, jak ją przygotowuję to zawsze trochę jej podjadam. :) Dzisiaj właśnie ona w roli głównej. Dodatkiem do niej jest marchewka i jabłuszko. Całość wzbogaciłam sosem koperkowo-ziołowym i dożą ilością szczypiorku. Zapraszam na klasyczną surówkę, która będzie wspaniałym dodatkiem do wielu dań :)
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3287
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 590
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3287
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1296
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1812
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 590
Składniki
Kapustę można troszkę pokroić. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek umyć i drobno pokroić Sos koperkowo-zielony rozmieszać z wodą i olejem w osobnym naczyniu. Kapustę, marchew, jabłko i szczypiorek wymieszać. Całość zalać sosem koperkowo-ziołowym i dokładnie wymieszać.
Smacznego !
:)