Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kiszoną kapustę, jak ją przygotowuję to zawsze trochę jej podjadam. :) Dzisiaj właśnie ona w roli głównej. Dodatkiem do niej jest marchewka i jabłuszko. Całość wzbogaciłam sosem koperkowo-ziołowym i dożą ilością szczypiorku. Zapraszam na klasyczną surówkę, która będzie wspaniałym dodatkiem do wielu dań :)
Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54156
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 504
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5429
Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54156
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 504
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5429
Składniki
Kapustę można troszkę pokroić. Marchew i jabłko obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Szczypiorek umyć i drobno pokroić Sos koperkowo-zielony rozmieszać z wodą i olejem w osobnym naczyniu. Kapustę, marchew, jabłko i szczypiorek wymieszać. Całość zalać sosem koperkowo-ziołowym i dokładnie wymieszać.
Smacznego !
:)