Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj kolejna propozycja na szybką, smaczną i prostą surówkę. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do dań głównych, czy też grilla, którego w weekend z pewnością wielu z nas rozpali. Pewnie każdy z Was ją zna, ale urozmaiciłam ją sosem musztardowym. Zapraszam.
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Kapustę pokroić. Marchew, pietruszkę i jabłko obrać, następnie zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Koperek umyć i drobno posiekać. SOS Musztardę wymieszać z wodą i olejem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zalać sosem musztardowym i wymieszać. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, zalać sosem musztardowym i wymieszać. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Smacznego :)