Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszonki są zdrowe i pełne witamin. Dlatego surówki z kiszonej kapusty przygotowuję bardzo często. Oto jedna z moich wariacji na ten temat: kiszona kapusta z dodatkiem suszonej żurawiny, słodkich mandarynek i jabłek.
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37358
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 42
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 119
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 110
Składniki
Kapustę odciskamy z soku, szatkujemy i przekładamy do salaterki. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mandarynki obieramy, dzielimy na cząstki i kroimy. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy żurawinę, olej i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy.