Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszonki są zdrowe i pełne witamin. Dlatego surówki z kiszonej kapusty przygotowuję bardzo często. Oto jedna z moich wariacji na ten temat: kiszona kapusta z dodatkiem suszonej żurawiny, słodkich mandarynek i jabłek.
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 153
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 27
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 153
Składniki
Kapustę odciskamy z soku, szatkujemy i przekładamy do salaterki. Jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Mandarynki obieramy, dzielimy na cząstki i kroimy. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy żurawinę, olej i doprawiamy do smaku cukrem. Mieszamy.