Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska jest mi bliska ,gdyż gotuje dla męża Włocha i ta surówka gości często na naszym stole jak tylko pojawia się koper włoski. Po włosku to jest finocchio con parmigiano e noce. Zapraszam do obejrzenia filmu na You Tube.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 627
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 189
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1138
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 627
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 189
Składniki
Koper włoski przekroić na 4,i pokroić w piórka wypłukać i wrzucić do miski z zimną wodą, do wody wlać sok z cytryny ,pozostawić na p15 minut. Po 15 minutach koper włoski odwirować z wody, przełożyć do miski szklanej posolić, posypać orzechami ,polać oliwą z oliwek a na koniec posypać wiórkami z parmezan. Surówka jest pyszna i chrupiąca. Serwujemy zaraz po przygotowaniu. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale. Smacznego!