Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska jest mi bliska ,gdyż gotuje dla męża Włocha i ta surówka gości często na naszym stole jak tylko pojawia się koper włoski. Po włosku to jest finocchio con parmigiano e noce. Zapraszam do obejrzenia filmu na You Tube.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 78
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5532
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2590
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 78
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5532
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2590
Składniki
Koper włoski przekroić na 4,i pokroić w piórka wypłukać i wrzucić do miski z zimną wodą, do wody wlać sok z cytryny ,pozostawić na p15 minut. Po 15 minutach koper włoski odwirować z wody, przełożyć do miski szklanej posolić, posypać orzechami ,polać oliwą z oliwek a na koniec posypać wiórkami z parmezan. Surówka jest pyszna i chrupiąca. Serwujemy zaraz po przygotowaniu. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale. Smacznego!