Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia włoska jest mi bliska ,gdyż gotuje dla męża Włocha i ta surówka gości często na naszym stole jak tylko pojawia się koper włoski. Po włosku to jest finocchio con parmigiano e noce. Zapraszam do obejrzenia filmu na You Tube.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7576
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2629
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7576
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2629
Składniki
Koper włoski przekroić na 4,i pokroić w piórka wypłukać i wrzucić do miski z zimną wodą, do wody wlać sok z cytryny ,pozostawić na p15 minut. Po 15 minutach koper włoski odwirować z wody, przełożyć do miski szklanej posolić, posypać orzechami ,polać oliwą z oliwek a na koniec posypać wiórkami z parmezan. Surówka jest pyszna i chrupiąca. Serwujemy zaraz po przygotowaniu. Zapraszam do obejrzenia filmu na moim kanale. Smacznego!