Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z trzech składników-marchewki, jabłka i ananasa, polana przepysznym sosem. Najlepszy dodatek do dań z drobiu, polędwiczek wieprzowych, cielęciny.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181948
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 181
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44597
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 181948
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 181
Składniki
Marchew i jabłko obieramy. Marchew ścieramy na tarce o drobnych oczkach, jabłko na tarce o dużych oczkach. Ananasa kroimy w drobne cząstki. Przekładamy wszystko do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Śmietanę łączymy z solą, cukrem i syropem z ananasa. Mieszamy i polewamy nią surówkę. Wstawiamy do lodówki na 15-20 minut. Surówka z marchewki i ananasa w sosie śmietanowym gotowa!