Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta surówka z trzech składników-marchewki, jabłka i ananasa, polana przepysznym sosem. Najlepszy dodatek do dań z drobiu, polędwiczek wieprzowych, cielęciny.
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 126
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31289
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 126
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31289
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 414
Składniki
Marchew i jabłko obieramy. Marchew ścieramy na tarce o drobnych oczkach, jabłko na tarce o dużych oczkach. Ananasa kroimy w drobne cząstki. Przekładamy wszystko do miski, skrapiamy sokiem z cytryny. Śmietanę łączymy z solą, cukrem i syropem z ananasa. Mieszamy i polewamy nią surówkę. Wstawiamy do lodówki na 15-20 minut. Surówka z marchewki i ananasa w sosie śmietanowym gotowa!