Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna surówka z dwóch warzyw-marchewki i jabłka z dodatkiem orzechów włoskich. Dużo witamin, szczególnie jesienią potrzebnych. Surówka smaczna, uwielbiana przez dzieci i dorosłych.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 102
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1026
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 51
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 102
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1026
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 51
Składniki
Marchew i jabłko myjemy, obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Przyprawiamy solą, cukrem i sokiem z cytryny, skrapiamy olejem i mieszamy dokładnie. Na koniec posypujemy surówkę orzechami. Możemy podawać surówkę od razu lub schłodzić chwilę w lodówce. Prosta i błyskawiczna surówka z marchewki i jabłka gotowa!