Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to co najlepsze czyli prosta surówka z młodej, białej kapusty
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 321
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 50
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 60
Składniki
1. kapustę poszatkować, posolić, odrobinę tylko ugnieść (kapusta i tak jest miękka), 2. marchew i jabłko zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę, wszystko wymieszać z kapustą, dodać łyżkę oleju, doprawić cukrem, pieprzem i kwaskiem lub sokiem z cytryny, odstawić na kilka minut, smacznego