Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to co najlepsze czyli prosta surówka z młodej, białej kapusty
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5232
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 809
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11631
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5232
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 809
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11631
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5035
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1281
Składniki
1. kapustę poszatkować, posolić, odrobinę tylko ugnieść (kapusta i tak jest miękka), 2. marchew i jabłko zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w kostkę, wszystko wymieszać z kapustą, dodać łyżkę oleju, doprawić cukrem, pieprzem i kwaskiem lub sokiem z cytryny, odstawić na kilka minut, smacznego