Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
surówka z młodej kapusty
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 135
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2222
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4140
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 70
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1447
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 135
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2222
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4140
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 70
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1447
Składniki
Por kroimy z kosteczkę i posypujemy odrobiną soli. Odstawiamy na 15 minut. Liście kapusty płuczemy a następnie kroimy. Posypujemy 1/3 łyżeczką soli wygniatamy ręką i odstawiamy na 15 minut. Odlewamy nadmiar wody. Dodajemy startą marchewkę. Doprawiamy pieprzem. Na koniec dodajemy śmietanę. Mieszamy i gotowe :)