Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybka, prosta i przepyszna surówka z młodej kapusty. Jest bardzo chrupiąca idealna do obiadu, ale ja również polecam ją na przekąskę lub dodatek do grilla.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2106
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3724
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 40
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 56
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2106
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3724
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 40
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1387
Składniki
Kapustę płuczemy i drobno siekamy. Do kapusty dodajemy startą na drobnych oczkach marchew. Kapustę i marchew solimy. Dokładnie mieszamy. Jeśli wytworzy się nam dużo soku z marchwi i kapusty możecie go wówczas wylać, ale ja lubię jak sałatka jest mokra.
Do solonych warzyw dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę, musztardę, olej, koperek oraz pieprz.
Wszystko dokładnie mieszamy. Po przygotowaniu możemy sałatkę schodzić wkładając ją na godzinę do lodówki.
Smacznego !!!