Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, dobrze doprawiona surówka z młodej kapusty. Idealna do obiadu i mięs z grilla.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10300
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5934
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4511
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10300
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5934
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5295
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12750
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4511
Składniki
Kapustę szatkujemy, cebulę kroimy w kostkę. Mieszamy i zasypujemy solą. Odstawiamy na co najmniej 10-15 minut, aż kapusta puści sok. Mocno odciskamy kapustę, odlewamy całą wodę. Dodajemy marchewki starte na tarce, olej, cukier i kwasek cytrynowy. Doprawiamy pieprzem do smaku. Surówka najlepsza jest po schłodzeniu.