Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z młodej kapusty
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 41
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1084
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35030
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 41
Kotlety mielone po morawsku to ponoć specjał znany w rejonie Moraw od czasów...
Odsłon: 1084
Nasze ciasto "Jaskiniowiec" to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich deseró...
Odsłon: 35030
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy. Marchew i jabłko ścieramy na tarce na grubych oczkach, por kroimy na półplasterki. Wszystko przekładamy do miski. W osobnej miseczce mieszamy majonez ze śmietaną, koperkiem, musztardą i sokiem z cytryny. Gotowym sosem polewamy surówkę, doprawiamy solą oraz pieprzem i mieszamy. Smacznego!