Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z młodej kapusty
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11854
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8511
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155321
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1155
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11854
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8511
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155321
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1155
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy. Marchew i jabłko ścieramy na tarce na grubych oczkach, por kroimy na półplasterki. Wszystko przekładamy do miski. W osobnej miseczce mieszamy majonez ze śmietaną, koperkiem, musztardą i sokiem z cytryny. Gotowym sosem polewamy surówkę, doprawiamy solą oraz pieprzem i mieszamy. Smacznego!