Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trwa sezon na młodą kapustę. Zapraszam na prostą i smaczną surówkę.
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 223
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 90
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 26
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 24
Składniki
Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić w niedużą kostkę. Cebulę również pokroić w kostkę. Kapustę poszatkować, wrzucić do miski. Dodać pomidory i cebulę. Wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Wlać olej i sok z cytryny. Ponownie wymieszać. Wstawić do lodówki na pół godziny.