Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa i kolorowa surówka z młodej kapusty. Surówka ta będzie świetnym dodatkiem do letnich obiadów i grillowanych dan. Bardzo Wam ja polecam i życzę smacznego.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 846
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 811
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 72
Składniki
Obie kapusty poszatkować i przełożyć do miski. Do kapusty dodać startą na grubych oczkach marchewkę, posiekany szczypiorek i pokrojony na mniejsze kawałki ananas.
W miseczce wymieszać sok z ananasa, ocet, miód, oliwę z oliwek posiekaną kolendre i papryczkę chilli. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Całość dobrze wymieszać i tak przygotowany sos połączyć z kapustą. Sałatkę dobrze wymieszać. Najlepiej podawać schłodzoną. Smacznego!