Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem chciałabym zaproponować przepis na pyszną i prostą w przygotowaniu surówkę z młodej kapusty z koperkiem.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 218
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4292
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1180
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 218
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2233
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4292
Składniki
Kapustę obieram z wierzchnich liści i szatkuję.
Wypłukaną i osuszoną zieleninę, drobno kroję i dodaję do kapusty.
Przygotowanie sosu: Do oliwy dodaję sok z cytryny, cukier, doprawiam solą i pierzem i dokładnie mieszam – sos jest gotowy.
Tak przygotowanym sosem polewam surówkę i dokładnie mieszam, surówka jest gotowa. Przed podaniem surówkę najlepiej jest odstawić na około 10 minut aby przeszła smakiem. Życzę smacznego i serdecznie pozdrawiam