Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie, tym razem chciałabym zaproponować przepis na pyszną i prostą w przygotowaniu surówkę z młodej kapusty z koperkiem.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 223
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2329
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4449
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 91
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1500
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 223
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2329
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4449
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 91
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1500
Składniki
Kapustę obieram z wierzchnich liści i szatkuję.
Wypłukaną i osuszoną zieleninę, drobno kroję i dodaję do kapusty.
Przygotowanie sosu: Do oliwy dodaję sok z cytryny, cukier, doprawiam solą i pierzem i dokładnie mieszam – sos jest gotowy.
Tak przygotowanym sosem polewam surówkę i dokładnie mieszam, surówka jest gotowa. Przed podaniem surówkę najlepiej jest odstawić na około 10 minut aby przeszła smakiem. Życzę smacznego i serdecznie pozdrawiam