Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dressing jogurtowy znakomicie komponuje się z młodą kapustą. Wyjątkowy smak zawdzięcza starannie wyselekcjonowanymi ziołami. Surówkę robi się w oka mgnieniu. Zapewniamy, doprawiać nie trzeba.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2375
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18133
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2081
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2375
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18133
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2081
Składniki
Kapustę cienko szatkujemy. Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na wiórki. Cebulę obieramy, kroimy w cienkie piórka. Całość mieszamy z dressingiem jogurtowym. Podajemy schłodzoną.