Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dressing jogurtowy znakomicie komponuje się z młodą kapustą. Wyjątkowy smak zawdzięcza starannie wyselekcjonowanymi ziołami. Surówkę robi się w oka mgnieniu. Zapewniamy, doprawiać nie trzeba.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1838
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421173
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1975
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1838
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421173
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1975
Składniki
Kapustę cienko szatkujemy. Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na wiórki. Cebulę obieramy, kroimy w cienkie piórka. Całość mieszamy z dressingiem jogurtowym. Podajemy schłodzoną.