Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dressing jogurtowy znakomicie komponuje się z młodą kapustą. Wyjątkowy smak zawdzięcza starannie wyselekcjonowanymi ziołami. Surówkę robi się w oka mgnieniu. Zapewniamy, doprawiać nie trzeba.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 894
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38487
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1281
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 894
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38487
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1281
Składniki
Kapustę cienko szatkujemy. Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na wiórki. Cebulę obieramy, kroimy w cienkie piórka. Całość mieszamy z dressingiem jogurtowym. Podajemy schłodzoną.