Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, pyszna i lekko chrupiąca surówka z sezonowych warzyw i owoców.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 141
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1324
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 84
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 141
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1324
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 84
Składniki
Wszystkie warzywa, jabłka i koperek poszatkować w robocie kuchennym lub zetrzeć na tarce. Posypać solą i lekko wygnieść. Doprawić oliwą, solą i cukrem, wymieszać. Surówkę wstawić na godzinę do lodówki, żeby smaki się przegryzły potem wymieszać i ewentualnie doprawić.