Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka z kapusty czerwonej /modrej z jabłkiem i suszoną żurawiną. Warto wypróbować. Polecam:)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 31
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1557
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 31
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1557
Składniki
Żurawinę zalewamy letnią wodą i odstawiamy na 20 min. Kapustę drobno szatkujemy, zalewamy wrzątkiem, odstawiamy na 3-4 min i odsączamy. Jabłko obieramy, ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach, przekładamy na salaterkę i dodajemy odsączoną kapustę. Dodajemy również odsączoną żurawinę, olej, sok z cytryny i doprawiamy do smaku solą i cukrem. Mieszamy i odstawiamy na 20 min.