Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i szybka surówka do obiadu z nacią selera w roli głównej.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 319
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 48
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 55
Składniki
Nać selera obrać jak rabarbar i pokroić w cienkie talarki. Jabłko pokroić w kostkę , sałatę pokroić i umyć . Wszystkie składniki wrzucić do półmiska . Olej z sokiem z cytryny z solą i pieprzem wymieszać w słoiczku 30 sekund ,polać naszą surówkę , posypać natką pietruszki oraz pokrojonymi orzechami. Wszystko to zamieszać doprawić według własnego gustu. Serwować do ulubionego dania. Smacznego!