Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta surówka z kilku składników, a taka smaczna. Zawsze robiliśmy ją na zwykłej śmietanie. Tym razem postanowiliśmy zrobić na jogurcie kozim. Wyszło bosko <3 Tym bardziej, że ogórek pachniał i smakował jak ogórek. Gdzie takie zdobyć? W Spiżarni.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2915
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8885
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1714
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15090
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2915
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8885
Składniki
Ogórki obieramy, kroimy na cienkie plasterki. Pomidory kroimy tak, jak lubimy. Cebulę i koper siekamy. Wszystko łączymy z jogurtem, do smaku doprawiając solą i pieprzem.