Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka przygotowana z przepisu Smaker ; Surówka prosta w przygotowaniu, szybka i smaczna. Polecam do potraw z grilla i nie tylko.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1272
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1291
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 223
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1272
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1291
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 223
Składniki
Ogórki umyć , osuszyć ręcznikiem papierowym i zetrzeć na tarce w cienkie plasterki lub pokroić w plasterki nożem , przełożyć do miski. Następnie przygotować zalewę. Do miski wlać wodę i wymieszać z miodem. Gdy miód się rozpuści, dodać przyprawy, obrany , drobno posiekany czosnek oraz ocet jabłkowy. Całość dokładnie wymieszać Gotową zalewę wlać do ogórków i wymieszać . Przykryć folią spożywczą i odstaw do lodówki na około 2 - 3 godziny aby surówka przegryzła smaki. Po tym czasie surówkę możemy zajadać. Smacznego
Surówka z ogórków w zalewie miodowej gotowa do podania.