Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taka surówka to świetny dodatek do kotleta czy też ryby. Surówka ma fajny wyrazisty smak dlatego odnajdzie się również jako dodatek do dań z grilla i ciepłych przystawek. Fajna chrupiąca, kolorowa i przede wszystkim zdrowa. Warzywa to źródło cennych witamin, w szczególności papryka.
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 113
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1315
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 113
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1315
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Składniki
Przygotowanie surówki jest banalnie proste. Ogórki i czerwoną i cebulę obieramy. Z czerwonej papryki pozbywamy się gniazda nasiennego. Czerwoną cebulę kroimy w pół piórka, ogórki w półplasterki, a paprykę w drobną kostkę. Szczypior szatkujemy. Wszystkie warzywa wrzucamy do miski i mieszamy. Następnie dodajemy jogurt i musztardę oraz przyprawy. Całość dokładnie mieszamy. Surówka gotowa