Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
            Samo zdrowie na talerzu.Serdecznie polecam:)
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6013
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1824
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6013
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1824
 
         
         
                Składniki
Umyte warzywa osuszyć papierowym ręcznikiem. Kapustę posekać,ogórka i paprykę pokroić w kostkę. Dać do miski. Pieczarki pokroić na połówki lub drobniej jak są duże. Skropić sokiem z cytryny ,dodać szczyptę soli oraz cukru.Dodać kiełki. Wymieszać. Smacznego życzę!