Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I mamy nowy rok! Nowe wyzwania, postanowienia, marzenia... i nowe moje propozycje. Zaczynam bardzo lekko i zdrowo, z pewnością przyda się po świątecznym obżarstwie. :) Zapraszam na surówkę w której główną rolę odgrywa por, jest to bardzo wyraziste warzywo, nie każdy za nim przepada, ale warto się do niego przekonać, zawiera bowiem mnóstwo żelaza i witaminy C. Surówka ta będzie idealnym dodatkiem do wielu głównych dań. :)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10479
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6038
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12896
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4643
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Ogórek obrać. Por bardzo drobno pokroić. Kapustę posiekać. Ogórek pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Wszystkie warzywa wymieszać, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego :)
:)