Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
I mamy nowy rok! Nowe wyzwania, postanowienia, marzenia... i nowe moje propozycje. Zaczynam bardzo lekko i zdrowo, z pewnością przyda się po świątecznym obżarstwie. :) Zapraszam na surówkę w której główną rolę odgrywa por, jest to bardzo wyraziste warzywo, nie każdy za nim przepada, ale warto się do niego przekonać, zawiera bowiem mnóstwo żelaza i witaminy C. Surówka ta będzie idealnym dodatkiem do wielu głównych dań. :)
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Galareta wieprzowa z nóżek i golonek to specjalność kuchni tradycyjnej. W róż...
Odsłon: 305
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 711
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 730
Sos winogronowy jest świetnym dodatkiem do gotowanych, pieczonych oraz smażon...
Odsłon: 31
Składniki
Wszystkie warzywa dokładnie umyć. Ogórek obrać. Por bardzo drobno pokroić. Kapustę posiekać. Ogórek pokroić w kostkę. Koperek posiekać. Wszystkie warzywa wymieszać, dodać majonez, doprawić solą i pieprzem.
Smacznego :)
:)